Мъри след разгрома: Добър мач за нашия отбор 13-04-2013 20:23

stanimir stoilov - botev plovdiv

Наставникът на "Ботев" Станимир Стоилов бе доволен от изразителната победа над "Пирин" Гоце Делчев. Ето какво сподели той пред журналистите след мача:

"Добър мач за нашия отбор, особено до 70-ата минута. Успяхме да реализираме доста от идеите си и стила, който налагаме. Отново пропуснахме отново доста ситуации за гол. Смятам, че имаше достатъчно хубави емоции в този хубав ден, за хората, които дойдоха на стадиона да наблюдават мача."

"Задължението ни обаче е да играем до 90-ата минута, а в последната четвърт от мача нашият отбор наруши малко организацията и стила на игра. Аз искам отборът да играе до последно и да радва хората, в крайна сметка е игра, която трябва да радва и да носи удоволствие на хората по трибуните. Общо взето – добър мач за нашия отбор, с който завършихме серия от три трудни двубоя в рамките на една седмица."

"С оглед ситуациите, които имахме, може би трябваше да поведем по-рано. Все пак Пирин е добре организиран отбор, но бързите два гола, които отбелязахме сигурно ги обезвериха. След тях гостите тръгнаха да търсят друго развитие и по този начин ни дадоха повече свободни пространства, които ние използвахме и решихме мача."

"След като се завърнаха част от контузените ни централни защитници, подобрихме значително изнасянето на топката и комбинативността. За жалост и Минев и Спрокел продължават да имат проблеми. На полувремето и двамата искаха да бъдат сменени, но Веско доигра мача, тъй като нямахме други опции. Не знаем какви са контузиите на Спрокел и Вандер. За тях ще има повече яснота, след като бъдат прегледани по-обстойно."