2000 билета за мача с Нефтохимик 02-04-2012 19:13


Билетите за съботния мач срещу "Нефтохимик" ще се продават във фен магазина от вторник до петък, включително. Заради ограничения капацитет на стадион „Беркут” пропуските са едва 2000, каквато беше и бройката за предишното домакинство на "Ботев".


Работното време на фен-шопа е от 9.30 до 17.30, с обедна почивка между 13.00 и 14.00 часа. Придвижването до Брестник ще се извършва само със собствен или обществен транспорт.

Безплатно на стадиона ще бъдат допускани притежателите на карти за ВИП ложата, платени абонаментни карти и членове на Сдружение ФК „Ботев”, като последните ще влизат с билет, получен от фен-шопа срещу членска карта.

Припомняме, че до края на сезона се спира свободния достъп за деца до 14 и хора над 70 години. Преференциите за хора в неравностойно положение остават и те ще продължат да ползват безплатен вход за мачовете на „жълто-черните”.

За гостите се отпускат 150 билета, които ще се продават в Бургас. Привържениците на Нефтохимик ще бъдат настанени на маломерното изкуствено игрище зад една от вратите на терена в Брестник.