Ангел Рахов пропуска мача с Казанлък 20-11-2010 12:28

Централният защитник Ангел Рахов отпадна от сметките на Марин Бакалов за последното домакинство тази есен срещу отбора на Розова долина. Бранителят, който е неизменен титуляр и не е пропуснал шампионатен мач от началото на сезона е с натъртена пета от срещата срещу Созопол.

Днес стана ясно, че той няма да може да се възстанови и да играе утре. Така, най-вероятно, като централна двойка защитници срещу "Розите” ще започнат Владимир Байрев и Васко Василев. За първи път в разширения състав попадна Армен Амбарцумян, който може да направи повторен дебют на вратата на канарите.


Очаква се на утрешния двубой да бъде подобрен рекорда по посещаемост за домакински мач на Ботев този сезон. Най-вече заради добрите новини от вчерашното събрание на членовете на сдружението.

На срещата с Розова долина утре, членовете на Лудата Банда ще събират средства на входовете на стадиона за Запрян Христoзов, който е болен от рак. Повече за инициативата прочете в сайта на феновете на Ботев Пловдив - bultras.com

Утре, неделя /21.11/ рожден ден празнува големият Атанас Пашев. По този повод ще имате възможност да се насладите на култово интервю с един от най-големите нападатели в историята на клуба ни. Очаквайте видеото в официалния сайт на клуба.