Билети и абонаментни карти /2011-2012/ 26-08-2010 09:04


Билетите за срещите на Ботев Пловдив може да закупите само от касите на стадион "Христо Ботев", като продажбата им започва 2 часа преди началото на мача.

За по-важни срещи касите отварят от 11:00ч. сутринта, в деня на мача.

Ръководството на ФК Ботев Пловдив съветва да влизате на стадиона поне 30 минути по-рано, поради големия интерес и струпването на големи групи хора пред входовете и касите в минутите преди започване на срещата.

Билетите за гостуващите отбори се продават в деня на мача, на касата при ВХОД 6.

Стартира абонаментната кампания за сезон 2011/2012. Картите, с които може да си гарантирате присъствие на домакинските мачове на „Ботев” в първенството на Източната „Б” група и в турнира за Купата на България, вече се продават в канцелариите на стадион „Христо Ботев”

Абонаментни карти Сезон 2011/2012

Вид пропуск Описание Цена
Билет Билетът се продава в деня на мача и осигурява достъп до ст. Хр. Ботев, без Централния сектор 4 лева
Билет ГОСТИ Билетът се продава в деня на мача и осигурява достъп до "Сектора за гости" на ст. Хр. Ботев 4 лева
Абонаментна карта

Картата осигурява достъп за всяка среща на "Колежа" без Централния сектор на стадиона. Картата важи за 1 сезон.

50  лева
Абонам. карта ВИП

Картата осигурява достъп за всяка среща на "Колежа" на Централния сектор. Картата важи за 1 сезон.

100  лева
Абонам. карта ВИП + Парк Картата осигурява достъп за всяка среща на "Колежа" на Централния сектор + вход за 1 автомобил и осигурено паркоместо. 250 лева
Абонам. паркинг Абонаментът за паркоместата важи само в дните, в които представителния отбор на „Ботев” има официален домакински мач.
80 лева

* Деца под 18 години и възрастни над 70 години влизат безплатно във всички сектори на стадион "Христо Ботев", с изключение на "Централния сектор"

** Членовете на Сдружението, заплатили текущата вноска от 120 лева посещават безплатно всички домакински срещи на Ботев Пловдив и имат достъп до "Централния сектор".