Билети за дербито в Търново на Колежа 20-03-2012 13:15

Билети за мача Етър – Ботев ще бъдат пуснати във фен-магазина на стадион „Христо Ботев”. Двубоят от 18-ия кръг е последен от втория етап на първенството, а след него ще бъде теглен жребият, който ще определи реда на срещите и домакинствата от заключителния трети тур.

Мачът във Велико Търново е поредният с огромно значение за „жълто-черните”, тъй като преди него футболистите на Милен Радуканов изостават на 6 точки от водачите Етър и Любимец. При успех на стадион „Ивайло” Ботев ще върне позициите си в оспорваната битка за върха в класирането.

Във фен-шопа на „Колежа” ще бъдат пуснати 200 билета на цена от 4 лева. Срещу сумата от 10 лева, включваща билет и пътни, клубът организира и екскурзия за желаещите да подкрепят отбора в дербито на Изтока.

Билетите се очакват в сряда следобед, като веднага след пристигането им в Пловдив започва и тяхната разпродажба. Пропуски за „жълто-черните” фенове ще има и на касите във Велико Търново на същата цена. Записванията за екскурзията продължават до петък на обед.

Срещата Етър – Ботев е в събота от 15.30 часа на стадион „Ивайло”.

Тежкият сезон за всички бултраси е в разгара си и приближава своята решителна фаза. Нека в старопрестолния град да демонстрираме характерната за клуба-столетник сила и воля за победа, която може да върне духа на отбора точно навреме.