Ботев и RadioPlay Media в партньорство с цел популяризирането на спорта и изкуството 25-10-2023 14:11

“Жълто-черният“ клуб ще си партнира с най-голямата радио група – RADIOPLAY MEDIA, като целта на двете страни е взаимното популяризиране на събития и продукти от двете портфолиа – футбол и музика.

RADIOPLAY MEDIA звучи с музиката и гласовете на БГ Радио, Радио 1, Радио 1 Рок, Радио Енерджи, Радио Вероника, Радио Nova, Радио Nova News, Авторадио и CITY Radio & TV.

Над 3 милиона слушатели месечно! 9 радиостанции, 1 музикална телевизия, 1 мобилно приложение и безброй верни приятели. Аудиторията на RADIOPLAY MEDIA обхваща всички сегменти на българската публика.

RADIOPLAY MEDIA предлага съдържание, което задържа интереса и създава връзка със слушатели с различен социален статус, музикален вкус и начин на живот.

Екипът, който стои зад RADIOPLAY MEDIA вече 22 години е неоспорим лидер на българския пазар и поддържа най-високо ниво на качество на програмно съдържание във всяка една от радиостанциите си, като същевременно управлява едни от най-развитите и ангажиращи профили в социалните мрежи.

Мими Вишева, Мениджър Партньорства в Ботев (Пловдив), споделя:

“Това партньорство е изключително важно за нас, защото отваря врати към огромната аудитория, с която разполагат радиата от групата. С екипа на RADIOPLAY MEDIA споделяме много общи ценности – любов към спорта и музиката, поглед към подрастващото поколение и постоянна комуникация с него, креативност, развитие и новаторство. Това партньорство е комбинация от всичко това и заедно ще надграждаме в тази посока. Благодарим на RADIOPLAY MEDIA, че ни припознаха като свои съмишленици!“

Весела Матеева, Регионален директор на RADIOPLAY MEDIA:

„Много се вълнувам и съм безкрайно щастлива, че в нашия град има млади хора, заредени с толкова енергия и идеи за създаването, развитието и поддържането на ценности като любов към спорта и музиката, респективно към българския спорт и българската музика в подрастващото поколение. Защото то е нашето бъдеще и смисъл! Благодаря на жълто – черния клуб за поканата за партньорство! Вярвам, че заедно ще постигнем много!“