Ботев (Пловдив) и Party Drinks ще си партнират и през сезон 2023/24 08-08-2023 13:24

Ботев Пловдив има удоволствието да приветства своя дългогодишен партньор като “Официален доставчик” и през следващите 12 месеца. “Party Drinks” ще продължи да подсигурява нужното количество бутилирана вода, както за представителния отбор на “жълто-черните”, така и за втория отбор и всички гарнитури на Академията.

Партньорството между най-стария футболен клуб и обичаната от всички поколения марка напитки ще разгърне своя потенция през настоящия сезон.

Вече близо 30 години “Парти Дринкс“ ЕООД  произвежда широка гама газирани и негазирани безалкохолни напитки и трапезна вода, добре познати и обичани от българския потребител.

Напитките с марка “Party Drinks” са произведени по най-съвременна технология, с използване на висококачествени суровини и материали, за да задоволяват максимално изискванията на клиента. И за да предложат на българския потребител европейско качество и вкус на достъпна цена, напитките се предлагат в различни разфасовки, като потребителите могат да избират между бутилки за еднократна употреба и стъклени бутилки.

Димитър Димов, Търговски директор на „Party Drinks”: За нас е изключително удоволствие да си партнираме с футболен клуб Ботев Пловдив като осигуряваме на отбора чиста и здравословна трапезна вода Айсберг. Ние вярваме, че спортът калява не само тялото, но и духа, и че спортистите от Ботев Пловдив са пример за много млади хора. Работата на клуба с деца ни показва, че нашите ценности са споделени. Ботев Пловдив е емблема за града ни, а какво по-хубаво от това да се подкрепяме, обединени от една чиста идея.”

Мими Вишева, Мениджър “Спонсорства” на Ботев, споделя: „Имах честта да работя с “Party drinks” през последната една година и с радост мога да кажа, че те са един от нашите най-доверени партньори. Винаги откликват на проектите ни, подкрепяйки клубните ни турнири, официални събития и благотворителни инициативи без колебание. Благодарим им за безрезервната подкрепа, която са показвали и продължават да показват към Отбора на Пловдив!”