Ботев поднови тренировки след четиридневна пауза 08-10-2014 11:33

Отборът на Ботев Пловдив поднови занимания след дългата почивка, която футболистите получиха от треньорския щаб след мача с ЦСКА. Заради паузата в първенството, "канарчетата" бяха разпуснати за четири дни преди в сряда сутринта тимът да се събере, за да започне отново с тренировките. 

По-голямата част от подготовката на отбора за мача с Локо Сф ще пропуснат националите Йордан Христов, Серкан Юсеин, Валентин Томов, Наско Милев и Владимир Айтов. Четиримата младоци се явиха на днешната тренировка, но от утре се присъединяват към представителния отбор до 19 години, който през следващата седмица ще изиграе 2 приятелски срещи срещу Германия. 

Първата тренировка на "жълто-черните" започна във фитнеса и продължи с тичане около терените на базата. Въпреки че проведе сутрешното си занимание в Коматево, Ботев ще се подготвя за мача в "Надежда" основно на терена в Брестник. Причината за това е интензивната работа по зазимяването на естествените терени на клубната база, която трябва да приключи до следващия домакински мач срещу Берое. 

Тренировъчната програма на Ботев до края на седмицата може да видите тук.