Добре дошли в новия сайт на ПФК "Ботев" Пловдив! 23-09-2013 18:54

ПФК "Ботев" Пловдив има удоволствието да Ви приветства в изцяло обновения си сайт. Постарали сме се да направим една истински футболна страница, пълна с информация, статистики, галерии и видео, свързани с любимия ни отбор.

В новия ни сайт Ви предлагаме множество нови опции, като нов лайвскор, пълна статистика от изиграните мачове, профили на играчите - бивши и настоящи такива, както и постоянно обновяваща се база данни от профили на деятели и легенди на нашия клуб.

По нов начин ще бъде отразяван и всеки мач, изигран от ПФК "Ботев" Пловдив, като сме поставили информационно табло към статиите за мачовете, както и възможност да преглеждате десетките снимки от галерията директно в самата статия.

Класацията за Играч на сезона вече ще се прави на база Вашите гласове за Играч на мача за всяка отделна среща, а след обявяване на крайните резултати някои от Вас ще получат награди за това, че са познали Играчът на сезона за феновете.

Направили сме и профили на всеки играч от нашия клуб, в които можете да намерите подробна статистика по сезони за представянето на играчът, както и снимки и видео, свързани с конкретен футболист.

В нашата галерия вече ще може да виждате имената на играчите, заснети от фотографите на клуба, и по този начин лесно да следите фотоизявите на любимите ви футболисти.

Постарали сме се да вкараме максимално количество статистика, като тази секция от сайта ще се допълва редовно с все повече мачове назад в миналото. Молим да ни извините, ако не намирате информация за конкретен мач в момента - нашият екип работи постоянно за попълване на тази част от сайта.

В новия сайт ще имате възможност да се запознаете и с новоизградената база на клуба, да видите карта на целия обект, както и множество снимки, илюстриращи в какви условия се подготвят младите канарчета и мъжкия отбор.

Очаквайте скоро и изцяло обновен онлайн феншоп, чрез който ще можете лесно да поръчвате за себе си, своите близки и познати стоките, които са налични и за директна продажба в двата феншопа на клуба.

Пожелаваме ви приятно прекарване в новия сайт!

За забележки, препоръки и мнения, моля, ползвайте контактите на нашето пресаташе, обявени в секция "Контакти" на сайта.