Душан Керкез: Отговорността е моя - трябва да научим много от този мач (ВИДЕО) 08-10-2023 20:57

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) остана недоволен от представянето на "канарчетата" в мача с ЦСКА 1948. Ето и първите думи на специалиста след двубоя:

"Изобщо не играхме добре. ЦСКА 1948 беше по-добрият отбор и заслужаваше победата. Трябва да поздравя моя колега и неговия отбор. Бяха по-добри през 90-те минути".

"Знаем, че имат добри изпълнители на статичните положения. Бяхме се подготвили за това, но явно не достатъчно добре. Проблемът е, че не показахме характер. Трябваше да покажем уважение към хората, които ни подкрепиха", допълни Душан Керкез.

"Когато играеш срешу добри отбори, трябва от първата минута да ги предизвикваш. Имаме късмет, че загубихме само с един гол", каза още наставникът.

"Винаги можем да намерим извинения. Отговорността е моя. Трябва да научим много от този мач. Този полусезон ще е труден. Всеки мач за нас е важен. До януари ще е голямо предизвикателство", продължи Керкез.

"Трябва да показваме по-добра игра на терена. В днешния мач и срещу "Черно море" не показахме нищо от това, което имаме. Трябва да наведем глави и да работим. Трябва да се работи много, а не да се говори и да се търсят извинения", завърши старши треньорът.