Двама пропускат последния мач от групата заради наказания 09-05-2017 15:02

Ботев (Пловдив) ще бъде без двама от основните си футболисти в двубоя от последния кръг на плейофна Група "А" срещу Славия. Централният защитник Радослав Терзиев и колегата му в "жълто-черната" отбрана Цветомир Панов бяха наказани за един мач за натрупани жълти картони и ще пропуснат домакинството на "белите".

"Канарчетата" приемат столичани в сряда от 19:00 ч. на "Футболен комплекс Ботев 1912". В същия час е и другият двубой от групата между отборите на Монтана и Верея. Резултатите от двата мача ще определят точните позиции на тимовете в групата преди заключителната фаза на първенството - елиминациите.

В случай, че Ботев финишира на второто място в групата, на което се намира в момента, възпитаниците на Николай Киров ще се изправят срещу първия в Група "Б", в два мача, на 15-ти и 19 май, като първият от тях ще бъде в Пловдив. 

При положение, че развитието в групата върне Ботев на първото място, то тогава следващите мачове на "жълто-черните" ще бъдат срещу втория отбор от Група "Б", на 16-ти и 20 май, като в Пловдив ще бъде реваншът.