Фен-магазинът отвори врати 20-12-2010 18:59

Хубавите събития около Ботев Пловдив следват едно след друго с наближаването на Новата 2011. С тържествена заря и водосвет днес бе открит дълго чаканият магазин за артикули с марката Ботев Пловдив. По проект магазинът трябваше да е готов за 15 Януари 2011, но ръководството на клуба взе решение да форсира строежа му и жълто-черните привърженици да зарадват приятели и роднини за Коледните празници.

На откриването присъстваха около 300 човека, сред които целият Управителен съвет, ръководството и спортно-техническият щаб на Ботев Пловдив. Работният ден на магазина приключи точно в 20:30, а за първите 2 часа бяха продадени всички 150 фен-артикула, с които бе зареден. За успокоение на привържениците, отговорниците гарантираха, че още утре сутринта щандовете ще бъдат отново пълни.

Работното време на фен-магазина е всеки делничен ден от 10ч. до 18ч.

Привържениците могат да избират между официалната екипировка с марка Еrrea, два вида календари за 2011г., шалове, знамена, чаши, часовници и много други. Друго нововъведение на ръководството в лицето на Иван Йотков е стикерът "официален фен-артикул". Само фен-стоки с този стикер гарантират, че приходите отиват директно във футболен клуб Ботев Пловдив, а не в търговци и комисионери.

Купувайки стоки само от официалният фен-магазин е още един начин да подкрепим Ботев Пловдив по пътя му към върха.

Фен магазин

Водосвет пред стадион Христо Ботев