Феро: Потенциалът ни е още по-голям 11-08-2012 17:33


Ферарио Спасов бе изключително доволен след класическата победа над Славия в първия кръг от първенството. Ето какво заяви наставникът на Ботев Пловдив на пресконференцията след двубоя:



"Заслужена победа. Отдавам дължимото на отбора на Славия, който през по-голямата част от мача опита да играе открито. Ние имахме повече идеи и шансове. Не допуснахме сериозно напрежение пред нашата врата, като в същото време отбелязахме красиви голове, а и пропуснахме още."

"Като за първи мач, това което беше и моето голямо притеснение, защото този отбор го гледахме само в контроли до сега, мисля че показахме приятно лице и зарадвахме хилядите привърженици. Добър старт на сезона за нас, след който напрежението трябва да спадне. Отборът има още по-голям потенциал и мисля, че ще играем все по-добре. Продължаваме да се готвим, защото програмата ни е интензивна."

"Всички знаем какви качества има Иван Цветков. Той вкара хубави голове, които обаче бяха плод на усилията на целия отбор. Всички момчета се стараха и отговориха на очакванията на многобройната ни публика. Доволен съм от всички, включително от тези, които се влючиха през второто полувреме. Най-важното е всички да са готови за игра и да показват желание, когато са на терена."

"Тази победа е за собственика. Ако трябва да разкрия някои тайни, той искаше да победим с 3:0 в първия мач. Какво по-хубаво от това, че успяхме да го направим?!"

"В София отиваме с добра нагласа и самочувствие след тази хубава победа. Вярвам, че ще направим силен мач срещу Левски следващата седмица."