Феро: Публиката не заслужава такава игра, длъжни сме да се вдигнем 22-09-2012 20:26


Треньорът на Ботев Ферарио Спасов остана доста разочарован от играта на отбора и загубата от Берое. Ето какво каза той на пресконференцията след мача:

"Цяла седмица работихме върху нагласата за този мач, но в хода на срещата се видя, че не сме се подготвили добре. Не обвинявам момчетата за това, може би и ние не сме си свършили работата както трябва, относно нагласата, с която трябваше да излезем. Начинът по-който играхме до момента ни заблуди, че можем с минимум усилия да спечелим който и да е мач в нашето първенство. Берое отбеляза два гола от статични положения, въпреки че цяла седмица работихме върху това. При 0:2 направихме отчаяни опити поне да постигнем поне частичен успех. Не успяхме, което е много жалко, заради атмосферата и феновете. Те не заслужаваха тази игра, която показахме. Огорчен съм, когато всичко около даден мач е перфектно, а ние не сме си свършили работата.“

„Продължаваме нататък. Все пак това е един мач, който вече приключи, за съжаление не с добър резултат за нас. В началото на първенството на няколко пъти казах, че от този отбор може да се очаква много, но може и да има и неприятни изненади, както стана сега. Показахме доста противоречиво лице. Дори и по-дълго беше продължил този мач, нямаше как да го спечелим.“

„Целият отбор не работеше както трябва днес и това доведе до напрежение, което се предаде върху всички играчи. Момчетата също са доста огорчени от продукцията, която показаха. Този мач не бива да ни разколебава, защото идват следващите мачове, в които трябва да измием срама от представянето ни днес.”

„Не искам да коментирам съдийството, защото не е сериозно да се оправдаваме с реферите при начина, по който загубихме. Ние не направихме достатъчно, както в предишните домакински мачове – да бъдем бързи, комбинативни и агресивни и въпреки съдията да спечелим мача. Длъжни сме да излезем от ситуацията, в която сами се вкарахме.”