Илиан Христов пропуска мача за купата с Тракия 21-09-2010 08:38

Нападателят на Ботев Пловдив Илиан Христов отпадна от групата за мача с Тракия /Стамболийски/. Крилото е получил контузия в неделя срещу тима на Тунджа, в който вкара седмото попадение в мача. Извън групата са още Иван Танчковски и Стефан Учиков. Мачът за Купата на България, който е финал за региона е утре /22.09/ от 17:00 часа и ще се играе на стадиона в град Стамболийски.

Старши-треньорът на Ботев Марин Бакалов заяви, че на вид лесния сблъсък може да се окаже труден, ако ние си го направим такъв и даде пример със срещата със Сокол /Марково/ миналата сряда, когато жълто-черните не бяха в най-убедителната си форма.

"Сигурен съм, че с появата ни утре срещата отново ще се превърне в своеобразвен празник за града. Разбрахме, че Тракия се готвят много сериозно, така че не бива да ги подценяваме", каза още Бакалов.

На днешното сутришното занимание се включиха 21-ма футболисти, които направиха лека тренировка заради натоварената програма, която предстои пред отбора. В неделя канарчетата играят мач за шампионата със Съединение, а другата сряда за Купата на България Ботев ще срещне Димитровград на "Колежа". На пълни обороти тренираше Атанас Курдов, който в неделя се оплакваше от болки в бедрото.

Днес от 17:00 часа на стадион "Пловдив" ветераните на клуба ще играят финал с отбора на Локомотив. Съставът ни тази година е подмладен сериозно, като в игра ще може да се видят Лилчо Арсов, Иван Кочев, Костадин Видолов, Георги Котулов, Пепо Пенчев, Манол Георгиев и други.