Курдов иска да се върне 19-01-2011 06:47


Топстрелецът на Ботев Пловдив от есента Атанас Курдов иска отново да се върне в отбора. Миналата седмица той реши да напусне, като прие умопомрачителна оферта от втородивизионния Лудогорец. Няколко дни, след като се запозна с обстановката в Разград, Курдов явно е преценил, че е сбъркал в избора си.

Нападателят вече разговаря с представители на УС на клуба, начело с неговия председател и треньор на „канарите” Марин Бакалов. „Решението си беше негово. Неведнъж се опитах да го убедя, че Ботев е най-доброто място за неговото развитие в този момент, но той реши да напусне. Сега, дори да искаме да го приемем обратно, нищо не зависи от нас. Курдов вече има подписан договор с Лудогорец”, коментира наставникът, при който Наско Курдов се завърна във футбола след почти година отсъствие от терените заради тежка контузия.

Голаджията е съжалил за решението си да напусне Ботев и ще направи всичко възможно да разтрогне контракта с новия си отбор. Това обаче, може да стане единствено с добрата воля на шефовете на тима от Разград. В близките дни се очаква развитие по върпоса.