Над 150 деца взеха участие в последната пробна тренировка във Футболно Училище Ботев 02-10-2022 11:10

На 1-ви октомври се проведе последната пробна тренировка за всички малчугани посетили и записали се за Футболно Училище Ботев.

Занятията се проведоха на Футболен комплекс "Ботев 1912", като в тях се присъединиха двама от футболистите на първия отбор на Ботев - Николай Минков и Рой Херман

Двамата играчи изтеглиха и последните 5 деца, които ще имат възможност да изведат "канарчетата" в следващия им домакински двубой срещу състава на Пирин Благоевград (мач от 14 кръг на Първа Лига).

За пореден път малчуганите проведоха заниманията си под зоркия поглед на треньорите от Академия Ботев, както и от футболисти на първия и втория отбор на "канарчетата".

Припомняме, че това бе и последната пробна тренировка, като записванията и промоционалните условия продължават до 15.10. Всяко дете, което изяви желание, ще има възможност да направи тестова безплатна тренировка.

Футболно Училище Ботев продължава по график с 2 тренировки в седмицата, като слеващото занимание е в понеделник от 19:00ч. Допълнителна информация относно графика на Футболното Училище ще бъде налична в социалните мрежи на клуба и академията.