Официално: Курдов се връща в Ботев 04-02-2011 13:09

Атанас Курдов

Голмайсторът на Ботев Пловдив от есенния полусезон - Атанас Курдов ще играе отново с жълто-черната фланелка. Точно в 15ч. нападателят разтрогна по взаимно съгласие договорът си с Лудогорец Разград. По този начин приключи сагата с трансферата на бившия играч на Байер Леверкузен. Двете страни са си стиснали ръцете, след като Курдов е върнал парите, които е получил от ръководството на втородивизионния клуб при подписване на договора. Той ще играе в Ботев при финансовите условия от есенния полусезон. По думите на нападателя, причината да се върне в Ботев е реакцията на публиката по негов адрес и желанието му да се реванишра пред феновете.

Атанас Курдов ще запише повторен дебют с жълто-черната фланелка още в утрешната контрола срещу Локомотив (Септември) в Белозем. След като преценят функционалното състояние на нападателя, треньорският щаб ще реши, дали той да се готви по индивидуална програма, ако има нужда да навакса в подготовката.
{saudioplayer}kurdov-4-2-2010.mp3{/saudioplayer}
Очаквайте екслузивно интервю, довечера по радио "Свободен Ботев" от 18:00ч.. Вашите въпроси към нападателя може да задавате във форума на жълто-черната общественост.