Party Drinks и Ботев подписаха нов договор за партньорство 17-08-2022 16:37

Party Drinks и Ботев подписаха нов договор за партньорство. Компанията ще остане наш официален партньор по доставките на вода.

Вече близо 30 години “Парти Дринкс“ ЕООД  произвежда широка гама газирани и негазирани безалкохолни напитки и трапезна вода, добре познати и обичани от българския потребител.

Напитките с марка Party Drinks са произведени по най-съвременна технология, с използване на висококачествени суровини и материали, за да задоволяват максимално изискванията на клиента. И за да предложат на българския потребител европейско качество и вкус на достъпна цена.

Изпълнителният директор на Party Drinks Асен Долев: „Ботев Пловдив е огромен клуб с голяма история, който тази година празнува своя 110-годишен юбилей. Гордеем се, че сме партньори на Ботев и членове на "жълто-черното" семейство".

Прокуристът на Ботев Асен Караславов: „Много се радваме да продължим партньорството си с компания Party Drinks. Party Drinks е голяма местна компания и за нас е много важно да имаме нейната подкрепа в такъв труден период. Винаги е страхотно да знаете, че има партньори, които ще останат с вас, дори ако текущите ви резултати не са толкова добри. Party Drinks е фантастичен пример за социално отговорен бизнес”.

По повод новото ни споразумение Ботев и Party Drinks организират раздаване на подаръци за всички фенове на жълто-черните. Просто направете снимка с тениска на Ботев и някоя от напитките на Party Drinks , тагнете Ботев на снимката си и я публикувайте с хаштаг #PartyDrinksForBotev в Инстаграм. Ще изберем победител на случаен принцип.

Победителят ще получи 110 бутилки вода от Party Drinks и подписана фланелка на Ботев от клуба.