Петър Хубчев е новият треньор на Ботев 15-05-2011 09:41

petar hubchev - angel paliiski

Петър Хубчев бе представен официално като новият старши треньор на Ботев Пловдив. Защитникът от златното поколение на българския футбол ще подпише договор за 2+1 години, който ще влезе в сила от 30.06.2011 г.

В щаба на Хубчев ще бъде настоящият наставник на жълто-черните - Костадин Видолов, останалата част от екипа на новия старши треньор ще бъде избистрена до края на първенството.

Петър Хубчев ще продължи да води настоящия си отбор Черноморец (Поморие) до края на първенството в Източната "Б" група, като ще използва всяка възможност да наблюдава мачовете на Ботев на живо.

„Името на Ботев и целите, които си е поставило ръководството на клуба бяха достатъчни за мен, за да приема предложението. Няма смисъл да коментирам какво е Ботев Пловдив за българския футбол. Ще разчитам много на Видолов и Бакалов да ме запознаят с качествата на всеки един от настоящите футболисти. Има много играчи, които искаме да привлечем, ръководството също е свършило добра работа по въпроса, но все още не можем да обявим конкретни имена”, заяви Хубчев при представянето си като старши треньор на Ботев.