Пресконференция преди мача с „Ботев“ Гълъбово 05-11-2010 23:18

На провелата се днес традиционна пресконференция присъства единствено помощник треньора Костадин Видолов, а по същото време Марин Бакалов беше в Чирпан за да помага в организацията на неделната среща.

По повод на отпадането за купата на Аматьорската лига от отбора на Вихър Белозем (2:0), той заяви, че купата изобщо не е била приоритет за клуба и поради тази причина е даден шанс на юношите Набор'94 да усетят тръпката от сблъсъка срещу по-опитен противник.

Видолов заяви още, че отбора продължава подготовката си за наближаващите сериозни сблъсъци срещу преките си конкуренти Гълъбово, Созопол и Нефтохимик.“Надявам се да се представим добре и да постигнем победи в тези мачове. Продължаваме да преследваме поставената в началото на сезона цел – завръщане в професионалния футбол." - заяви специалистът. Според него нивото на отборите в групата е почти изравнено, но всички отбори излизат срещу Ботев в голяма мотивация.

От титулярният състав единствено Димитър Байрев пропуска гостуването в Чирпан срещу вторият във временното класиране отбор на „Ботев“ Гълъбово. "Отборът разчита на Атанас Курдов и той се доказва всеки мач. Спекулациите са нещо нормално и са резултат от добрата игра на нападателя и интереса, който привлича с нея. В нашият отбор също се мисли за селекция, имаме и набелязани футболисти, които следим, но основното ни внимание за момента е насочено към предстоящите важни срещи", завърши Костадин Видолов.

Костадин Видолов