Радуканов: Ботев е в топ 4 на България 31-10-2011 13:47


„Искам да благодаря на ръководството на Ботев Пловдив и специално на г-н Цветан Василев за доверието, което ми засвидетелстват да водя един от четирите най-големи отбора в България. Искам под мое ръководство Ботев да играе нападателен футбол“, заяви новият старши-треньор на "жълто-черните" Милен Радуканов при официалното си представяне.

 „Надявам се по най-бързия начин всички в Ботев да станем едно голямо семейство и да вървим заедно напред. Навсякъде има проблеми, но ние затова сме тук, за да ги решим. В отбора е пълно с момчета от Пловдив, което ги задължава да дават всичко от себе си за клуб като Ботев“, допълни Радуканов.

Той представи екипа, с който ще работи. Това са Светослав Петров и треньора на вратарите Петко Петков, които идват с него от ЦСКА. В екипа на Радуканов остава и Костадин Видолов. Левон Апкарян е преквалифициран в скаут, а Лилчо Арсов ще помага на Димитър Вичев в школата на клуба.

Младият специалист не коментирa обширно въпроса със селекцията, като вместо това каза, че е важно отбора да се концентрира върху оставащите мачове до края на полусезона. „Нашата цел е да вземем максимума до края на есента и да продължим напред за Купата на България“.

Радуканов призна, че се е срещнал лично с Цветан Василев и е останал очарован от разговора с благодетеля на Ботев Пловдив. „Пихме кафе за 20 минути и обсъдихме някои неща. Мога да кажа, че съм очарован от г-н Василев. Той е готов да ни помага, за да стигнем нивото, на което трябва да бъдем“, каза още Радуканов.