Радуканов връща Светльо Петров на терена 21-11-2011 12:25



Старши треньорът на "Ботев" Пловдив Милен Радуканов предприема изненадващ ход за стабилизиране на халфовата линия. Той обмисля да върне на терена своя асистент Светослав Петров в мача за "Купата на България КТБ АД" срещу "Ботев" Враца. 33-годишният помощник-треньор ще бъде картотекиран в БФС във вторник.

Тази сутрин „канарчетата” направиха първа тренировка за седмицата, с която стартира подготовката за двубоя с врачани. Заниманието пропусна Атанас Курдов, който се оплаква от болки в коляното и ще мине преглед при доц. д-р Тони Георгиев в София. Контузията стана причина за смяната на нападателя при равенството с "Черноморец” Поморие. Почти сигурно той ще пропусне мача за Купата в сряда.

На пълни обороти вече тренират Стефан Киков и Ирфан Юсеинов, които се възстановиха от травмите си. Вероятността някой от тях да попадне в групата за мача в сряда е малка.

На полувремето на двубоя срещу съименниците от Враца, ветераните на "Ботев" ще се представят пред публиката с шампионската титла от републиканското първенство, която извоюваха миналата седмица след победа с 2:1 над "Монтана" на финала. Трофеят е 7-ми за жълто-черните в тази възрастова група.