Шоу-мач откри сезона 16-08-2010 06:43

Демонстративен мач в чест на "новото начало" направиха ветерани от различни поколения и представителния отбор на Ботев Пловдив. Срещата завърши с победа 2:1 в полза на Шампионския ни отбор, в който участие взеха Динко Дерменджиев, Наско Пашев, Коце Костадинов, Димитър Вичев, Марин Бакалов, Иван Кочев,Панчо Раков, Антим Пехливанов, Благо Блангев, Петър Зехтински, Иван Занев и по младите Костадин Видолов, Манол Георгиев, Георги Котулов, Лилчо Арсов и други. Головете паднаха през втората част след свежи смени в двата отбора. За ветераните се разписаха Манол Георгиев и Наско Пашев, а за отбора на Ботев се разписа юноша на отбора от първите гарнитури '99.

 



Срещата бе интересна за 1000-та бултраси решили да уважат това шоу на Колежа. Пловдивчани видяха неуморимия Динко Дерменджиев - Чико в стихията си, който отново обра овациите на публиката. Наско Пашев бе отново по свои си атрактивен. Пашата се разписа за втория гол с ефектна странична ножица. При първия тарана Котулов излъга младата защита и подаде на Манол, който не пропусна. Такива мачове не са за изпускане и всички, които не присъстваха днес могат само да съжаляват.

Представителния отбор на Ботев излиза в много добро настроение в неделя срещу тима на Асеновец на "Колежа", а феновете се готвят за поредното шоу по трибуните. Време е да се порадват и те, както си му е реда. Никой не се съмнява в успеха ни и това не се коментира. Ботев Пловдив е свободен. Нищо не може да помръчи еуфорията на Пловдив.

Както вече съобщихме в продажба са абонаментните карти за сезон 2010/2011. Всеки, който желае може да се сдобие с такава от канцелариите на стадиона или от татоо-студиото.

Без вход за всички 209 члена, които са платили членския си внос от 240 лева. Те ще могат да влизат свободно и на Централната трибуна. Лица не навършили 18 години и такива над 70 също ще влизат без билет.