Спининг преди тръгването за Сандански 14-01-2012 14:22

Със спининг-тренировка приключиха встъпителните занимания в зимната подготовка на "Ботев". Рано сутринта в събота старши-треньорът Милен Радуканов изпоти здраво възпитаниците си в една от залите на спортен център "Тотал спорт”. Тренировката продължи около час, но въпреки това играчите се натовариха доста и бяха категорични, че сблъсъкът със спининга е бил по-тежък от очакваното.

На футболистите им бе осигурена и симпатична инструкторка, която не им даде и минутка почивка, докато Радуканов зорко следеше за стриктното изпълнение на упражненията. В първата група се включи треньорът на вратарите Петко Петков, който въртя педалите наравно с футболистите, а във втората участие взе и играещият помощник треньор Светослав Петров.

Това бе последна тренировка на отбора преди първия подготвителен лагер в Сандански. „Канарчетата” заминават за курорта в югозападна България утре следобед, а заниманията там започват в понеделник. „Ботев” ще изиграе само една контролна среща по време на престоя си в Сандански. Тя е на 27 януари срещу Септември Симитли.