Станете част от Ботев Пловдив 24-01-2011 20:52

Ръководството на най-стария футболен клуб в България напомня на желаещите да продължат членството си в Сдружение Ботев Пловдив, че крайният срок за първата вноска изтича в края на месец януари. След изтичане на този срок те трябва да заплатят наведнъж сумата от 240 лева, ако искат да подновят участието си. За новите членове на Сдружението няма краен срок на плащане.

Ето и краткото обръщение от управата на Ботев:

 

Здравейте Приятели,

Заедно с вас осъществихме невиждана революция в управлението на футболен клуб в България. Само преди няколко месеца ние мечтаехме и вярвахме в това, което вече се случва.

Успяхме да възкресим нашия любим клуб и с поредица от важни решения направихме така, че всички ботевисти да бъдат обединени и обнадеждени за бъдещето. Всеки един от вас има възможността да бъде част от това бъдеще и да участва със своя равноправен глас във взимането на значими решения.

Напомняме Ви, че наближава крайният срок за внасяне на първата вноска (120 лв.) от членския внос за 2011 година. Съгласно чл.32 т.2 от Устава на Сдружението, тя следва да се плати в срок до 31.01.2011 година.

Членският внос може да бъде заплатен в брой в клубната канцелария или по сметката на ФК Ботев Пловдив при КТБ:
IBAN: BG27KORP92201030325501
BIC: KORPBGSF

Съгласно разпоредбите на чл.33 от Устава на Сдружението, неплащането в срок на членски внос може да доведе до прекратяване на членството в Сдружението.

 

Поздрави,

ПФК Ботев Пловдив