Терзиев поднови тренировки с отбора 30-04-2015 14:13

Защитникът на "Ботев" Пловдив Радослав Терзиев поднови пълноценни тренировки. Младежкият национал получи леко комоцио в началото на миналата седмица, а травмата стана причина той да пропусне гостуването на "Локомотив" (Сф). От сряда Терзиев се завърна в основната група и се готви наравно със своите съотборници за двубоя с "Лудогорец" в неделя.

Здравословните проблеми в лагера на "канарчетата"  се ограничават до отсъствието на Владимир Айтов, който също е с комоцио, и Александър Колев. Нападателят на "жълто-черните" наваксва с все по-бързи темпове пропуснатото в тренировките в периода след операцията на коляното. Алекс вече се включва в упражненията на основната група, към която ще може да се присъедини напълно при добри резултати от прегледа на ядрено-магнитен резонанс в началото на следващата седмица.

В четвъртък "Ботев" проведе единствената си за деня тренировка с начален час 11:00. Петъчното занимание на "канарчетата" започва в 15:00 часа, като преди това - в 12:30, Петър Пенчев ще даде традиционната си преди шампионатен мач пресконференция. 

След тренировката в събота отборът ще остане на лагер в клубната база преди двубоя с "Лудогорец", който е в неделя от 15:15 часа.