Три победи за юношите днес 21-11-2010 18:32

Набор 95 победи Металик в Сопот с 2:1. Головете за победата вкараха Дойчин Петров и Петър Златански. При набор 97 Ботев разби Марица, като хеттрик записа Александър Александров, а по едно попадение добавиха Петър Ангелов и Георги Кендерлиев. В последния мач за деня Ботев при набор 98 спечели с 4:2 при гостуването си на Гигант (Съединение).
Ботев победи Металик Сопот като гост с 2:1 при набор 95. Головете за победата вкараха Дойчин Петров и Петър Златански. Двубоят започна с превъзходство за жълто-черните и още във втората минута Христо Янчев изпусна да открие резултата след удар от малкия пеналт. След това положение "канарчетата" продължиха да натискат и в 18-ата минута Васил Петров центрира отдясно, получи се разбъркване в наказателното поле на Металик, при което Дойчин Петров се оказа най-съобразителен и с хубав удар откри резултата. След този гол домакините се опитаха да изравнят реззултата, но защитата на Ботев не остави шанс на нападателите на Сопот. В 30-ата минута Дойчин Петров изведе Иван Андреев сам срещу вратаря на Металик, но в последния момент нападателя на "канарчетата" се подхлъзна и пропусна. До края на полувремето нямаше други интересни положения пред двете врати.

Малко след началото на второто полувреме влезлият като резерва Петър Златански открадна топката от защитник на Металик, напредна и разтреля вратаря за 2:0. След това попадение възпитаниците на Георги Андонов започнаха да задържат по-трайно топката и владееха инициативата на терена. Въпреки това 5 минути преди края на мача след една нелепа грешка в центъра на терена играч на Металик излезе сам срещу вратаря на Ботев и стреля, стражът на жълто-черните изби, но топката попадна в друг нападател на домакините, който отблизо намали резултата. До края на мача "канарчетата" успяха да запазят резултата непроменен, като по този начин записаха 8 победа за сезона и заемат 5-то място във временното класиране, като изостават на 9 точки от водача Родопа.

При набор 97 Ботев разби Марица, като хеттрик записа Александър Александров, а по едно попадение добавиха Петър Ангелов и Георги Кендерлиев. В последния мач за деня Ботев при набор 98 спечели с 4:2 при гостуването си на Гигант (Съединение).