Васко Гуджев: Горд съм да защитавам емблемата на "Ботев" 05-01-2011 10:55

Във връзка с появилите се информации в някои медии, относно преминаването на Васил Гуджев в "Локомотив" Пловдив, от ръководството на футболен клуб "Ботев" Пловдив заявиха, че това са поредните инсинуации, целящи оклеветяването на футболния клуб, както и всяването на интриги и раздори.

Екипът на официалния сайт на "Ботев" се свърза с Васко Гуджев, за да чуе от него истината за предстоящия "трансфер", както и твърдението, че е болен привърженик на градския ни съперник.

- Васко, прочетохме в някои медии, че си пред трансфер в "Локомотив" и така ще се изпълни мечтата ти, да играеш за "черно-белите", чиито ревностен привърженик си бил?

- Това са абсолютни измислици и глупости. Знаете, че вчера имах рожден ден, когато бях неприятно изненадан от появилите се информации. Държа да кажа истината. Аз съм в "Ботев" и оставам тук! Не мисля за нищо друго, освен за това да радвам привържениците на "жълто-черните". Благодаря на ръководството на "Ботев" за подкрепата и доверието, които ми гласуват, откакто съм на стадион "Христо Ботев". Няма нищо вярно в това, че съм се свързвал с когото и да било от "Локомотив", както и че съм искал да играя там. Горд съм да защитавам емблемата на "Ботев" и смятам да продължа да го правя.

vasil gudjev