ВАЖНО: Организацията за мачовете в Брестник 15-03-2012 14:54

Уважаеми ботевисти,

Заради предстоящия ремонт на стадион „Христо Ботев”, домакинските мачове на „Ботев” до края на сезона ще се играят в с. Брестник. Поради ограничения капацитет, липсата на достатъчно паркоместа и разстоянието до стадион „Беркут”, ръководството на клуба се принуждава да въведе следната организация за привържениците на отбора: 

          1. За футболната среща между отборите на „Ботев” и „Несебър” ще бъдат отпечатани само 2000 билета. Те ще се продават във фен-магазина на стадион „Христо Ботев” от 14.00 часа на 15 март (четвъртък) до 14.30 часа в деня на мача – 18 март (неделя).

          2. Клубът ще осигури 4 автобуса, които да превозят желаещите до стадион „Беркут”. Автобусите ще направят по два курса до Брестник, като часовете на тръгване от стадион „Христо Ботев” са съответно 14.10 и 14.45. Връщането след края на срещата ще се извършва по същия начин.

          3. За домакинските мачове на „Ботев” на стадион „Беркут” се спират:

-  безплатният вход за деца до 14 г. и хората над 70 г.

-  билетите, разпространявани от Община Пловдив

          4. За срещите на стадион „Беркут” ще важат картите за ВИП – ложа. За членовете на Сдружение ФК „Ботев” и притежателите на ПЛАТЕНИ абонаментни карти клубът ще осигури безплатни билети за всички домакински мачове до края на сезона. Те ще бъдат на разположение във фен-магазина на стадион „Христо Ботев” от 16 март (петък).