Ветераните излизат в решителен полуфинал на Републиканското първенство 06-11-2013 17:25

Ветераните на Ботев (Пловдив) посрещат отбора на Враца в мач - реванш от полуфиналите на Републиканското първенство. "Жълто-черните" имат да наваксват пасив от един гол, след като загубиха с 1:2 в първата среща между двата отбора миналата седмица. Двубоят е в четвъртък (07.11) от 14:00 часа на централния терен на базата на клуба в Коматево.

Ако успят да отстранят своя съперник, осемкратните шампиони при ветераните ще се изправят във финала срещу победителят от другата полуфинална двойка, в която един срещу друг се изправят Левски (София) и Дунав (Русе).

Любопитна подробност е, че в деня на мача се навършват 29 години от един от най-емблематичните моменти в клубната история - победата над Байерн (Мюнхен) с 2:0. Публиката в Коматево ще може да види само двама от участниците в знаменития двубой - Марин Бакалов и Запрян Раков. 

На линия за решителния полуфинал са Костадин Видолов, Иван Добревски, Иван Кочев, Петър Пенчев, Пламен Петров - Бързака, Манол Георгиев, братята Кирил и Георги Андонови и други известни имена от близкото минало.