ВИДЕО: Душан Керкез след победата над Локомотив (София) 26-10-2023 16:37

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) остана доволен от поведението и представянето на своите футболисти, които спечелиха категорично с 6:0 и победиха Локомотив (София).

Eто и първите думи на Душан Керкез след победата:

"Не очаквахме да отбележим толкова много голове. Най-важното за мен е победата. Отборът се държа професионално от началото до края. Последните две седмици представянето на тези играчи дава голяма надежда за бъдещето. Изглежда така, но всъщност се крие много тежка работа зад всичко това. Бележим, надявам се да продължим да бележим, но също така се надявам да бъдем по-добри в защита", продължи специалистът.

"Имахме един слаб период в защита. Днес ние си направихме двубоя лесен. "Локомотив" е опасен отбор за всеки. Пожелавам на колегата Дончич всичко най-добро занапред. Надявам се моят отбор да продължи да работи по същия начин. Без здрава работа, талантът няма значение. За мен и моя щаб ние свършихме добра работа. Искам да поздравя Ивелин Попов за неговия рожден ден - той е истински лидер на отбора. Колкото повече той играе, толкова по-добре за българския футбол", допълни Керкез.

"Феновете са фантастични. Няма какво да кажа за тях. Те винаги вярват в нас. Въпреки че този двубой се игра във време, което не е много подходящо за футбол, те отново бяха зад нас. Ще работим здраво и ще опитаме да спечелим двубоя главно за тях. Дербито е по-различен мач. Първо трябва да се успокоим след тази победа, да се подготвим по най-добрия начин", заяви старши треньорът преди градското дерби с "Локомотив" (Пловдив) в следващия кръг.