Юли Попов: Ботев ще следва примера на Барселона 20-12-2010 14:17

Фенове и ръководство се веселиха заедно вчера /19.12/ на Коледния коктейл в хотел "Санкт Петербург". Тържеството бе уважено от 300 фенове на най-стария български отбор сред, които кметът Славчо Атанасов, зам.кмета Георги Титюков, Виден Апостолов, Динко Дерменджиев - Чико, един от бъдещите ръководители в клуба - Юли Попов, ветерани и треньори. Водещата Мария Павлова в приятната компания на Стефан Диомов се грижеха цяла вечер за настроението на всички.




За съжаление председателят на сдружението - Марин Бакалов и финансовия директор Иван Йотков, трябваше да пропуснат важното събитие заради непредвидени обстоятелства. Въпреки това Бакалов поздрави всички гости с директна връзка в самото начало, което бе дадено точно в 19:12 часа. Той благодари на всички фенове за подкрепата и на спонсорите, че в този важен момент застанаха зад клуба. Малко по-късно старши-треньорът на "жълто-черните" се появи директно в дискотеката заедно с ветераните и показа купата от Гърция. Той отново имаше възможност да благодари на всички, за това което се постигна през последните няколко месеца.



Един от най-важните гости на коктейла - Юли Попов не скри радостта си от това, че скоро ще поеме кормилото на клуб като Ботев Пловдив. "Ние ще изградим една стабилна структура и заедно с вас ще създадем един нов модел в България. Ние ще сме новата Барселона" каза за феновете Попов. Той успокои всички, че с Наско Курдов е говорено за оставането му в Ботев Пловдив.
"Почти сме пред финализиране на АД-то и скоро време ще можем да го обявим. Предавам ви поздрави от Цветан Василев" завърши първото си изказване той.



Беше обявен и футболист номер едно за есенния полусезон от анкетата, проведена сред "жълто-черните" привърженици. Вотът на феновете единодушно провъзгласи Атанас Курдов за победител, а наградата ще му бъде връчена на първата тренировка след Нова година.