Юношите от набор 99 тренираха в отлично настроение преди първия четвъртфинал със Спартак 13-06-2014 20:08

Юношите на Ботев от набор 99 направиха днес последната си тренировка преди утрешния първи двубой със Спартак (Плевен) от четвъртфиналите на Републиканското първенство. Румен Байрев и момчетата му демонстрираха отлично настроение и огромно желание за игра и се подготвиха на 100% преди важната среща.

Малките ботевисти започнаха заниманието си на маломерния изкуствен терен, където вдигнаха тонуса с няколко разнообразни игри с ръце. Последваха бегови упражнения, преди "канарчетата" да се прехвърлят на един от естествените терени на базата в "Коматево".

Заниманието на "жълто-черните" продължи с тактически упражнения, а краят на тренировката бе сложен с няколкоминутна двустранна игра. В самия завършек "канарчетата" направиха стречинг, а Румен Байрев надъха възпитаниците си преди срещата.

Двубоят Ботев - Спартак (Плевен) е в събота от 18:00ч. и ще се играе на естествен терен №1 на базата в Коматево. Мачът ще бъде предаван с LIVESCORE на този линк.  Реваншът между двата тима е на 17-ти юни от 10:30ч. в Плевен.