Жълто-черните отпрашиха за Поморие 31-01-2012 15:14


След двудневна пауза футболистите на „Ботев” продължават с дългата предсезонна подготовка. Под зоркото око на спортно-техническия щаб, тази сутрин „канарите” направиха бегова тренировка в снега на клубния стадион „Христо Ботев”. Веднага след нея отборът обядва и пое към Поморие, където ще бъде на кратък лагер между двата дълги престоя в Сандански и Анталия. 

Край морето възпитаниците на Милен Радуканов ще изиграят две контроли. Първата от тях е в сряда от 14.30 часа срещу „Черноморец” от Поморие, а в петък по същото време е спарингът с бургаския. Наставникът на "жълто-черните" не направи промени в групата от първия лагер и качи на автобуса същите 28 играчи, с които се върна от Сандански.

Тренировката днес преждевременно напусна Наско Курдов, който почувства болка в коляното и участието му срещу „малките акули” утре е под въпрос. Извън групата се подготвяха още Митко Байрев (коремен мускул), Николай Димитров (аддуктори) и вратарят Христо Иванов, като първите двама също ще пропуснат първата контрола край морето.

Мариян Огнянов тренира с основната група, но почти сигурно няма да се рискува с пускането му в игра сега, за да е в пълна кондиция за контролите в Анталия.