Ботев стартира подготовката си за мача с ЦСКА с нов вратар и двама контузени 07-04-2015 17:46

Отборът на "Ботев" започна подготовката си за двубоя 25-ия кръг от "А" група, в който "канарчетата" гостуват на ЦСКА в петък, 10 април. След като проведоха възстановителни процедури в понеделник, във втория ден от предхождащата Великден седмица "жълто-черните" проведоха тренировка на клубната база в Коматево.

В заниманието се включи и вратарят Петър Денчев, който в следващите седмици ще се подготвя с отбора. 26-годишният страж е юноша на "Спартак" (Пд), а за последно се подвизавал в Първа лига на Узбекистан с екипа на "Новбахор" (Наманган). Денчев ще остане в отбора, докато треньорският щаб прецени състоянието на стража и вземе решение за бъдещето му в тима.

Първата за седмицата тренировка пропуснаха двама от защитниците на "Ботев". Французинът Роман Инез продължава да е невъзстановен от травмата си в бедрото, докато Лазар Марин не взе участие в заниманието заради пресечен мускул от мача с "Литекс". 

В сряда и четвъртък програмата на "жълто-черните" предвижда по една тренировка дневно. В петък от 20:00 часа "Ботев" излиза срещу ЦСКА в третия кръг от плейофите в първата шестица на "А" група.