Станимир Стоилов: Доволен съм от раздаването на играчите 26-03-2014 17:17

Старши треньорът на Ботев - Станимир Стоилов, сподели след мача, че е недоволен единствено от резултата.

Динамичен мач, в който нашият отбор владееше инициативата и търсеше гола. Имахме нужните положения, за жалост две греди. Единственото нещо, от което не съм доволен е резултата. От характера и себераздаването на играчите съм доволен.

Хамза е отбелязал три гола досега. Имаше субективни причини – проблеми на последната тренировка. Имаше голямо желание да играе. Тези играчи са нашите нападатели, да се опитваме да създаваме повече ситуации за тях и те по-настървено да търсят гола.

Трудно е, когато противникът се затвори, всяко подаване в дълбочина е в противника или е грешно. По принцип е нормално да се използват фланговете, когато играеш срещу затворен противник.

На този етап все още сме на 4-о място, ако видим, че в шампионата не стигат точките е нормално да се хвърлим за Купата, той е и по-краткият път до Европа. Опитваме се да играем и на двата фронта.

Нормално е като има негативен резултат да има напрежение у футболистите. Те обаче трябва да са спокойни и да играят както играха днес, но със забележката, че трябва да се вкарват голове.

Мислим само за това да се класираме в Лига Европа.