Станимир Стоилов: Заслужена победа за нас, отборът не трябва да се успокоява 02-11-2013 16:54

Старши треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов заяви след двубоя с Литекс, че "канарчетата" са стигнали заслужено до успеха. Ето и цялото изказване на Стоилов на пресконференцията след мача с "оранжевите":

Важна победа срещу добрия отбор на Литекс, който е и водач в класирането. Отборът ни беше под огромно напрежение, имаше и негативни условия, че нямаше публика и футболистите трябваше да показват характер и воля. С играта си и головите положения Ботев заслужи победата. Когато има условия и теренът е добър двата отбора могат да играят добър футбол и да се получи качествен двубой.

Не желая да коментирам съдията. Бобан стоеше статично и може би трябваше да стане невидим, но съдията взима решенията на терена. Не искам отборът да се успокоява, а да е амбициран и да се върне там, където му е мястото.

Мисля, че влизането на Галчев се оказа несполучливо и се отрази на нашата игра. Имахме доста ситуации през второто полувреме, които трябваше да изиграем по-точно. Отборът на Литекс, освен гола от корнер, който падна след недопустима грешка за отбор като нашия, нямаше други голови положения.

Не мога да кажа какво е състоянието на Анисе, ще му се направят прегледи утре или в понеделник и тогава ще преценим какво е положението му.